Over soatest24

Over ons

Veel mensen zijn bang dat ze een soa hebben, maar ze durven er niet mee naar de huisarts of komen niet meer in aanmerking voor de gratis soa test van de GGD. Daarnaast kunnen zij er tegenop zien om een soa test op internet te bestellen vanwege de kans dat hun huisgenoten zullen ontdekken dat zij een op een soa willen testen. Daarnaast hebben veel mensen geen medische kennis, dus zo´n soa test moet zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. En het liefst ook niet al te duur. Maar dat moet natuurlijk niet ten koste gaan van de betrouwbaarheid.

Goedkope soa test

De webshop Soa Test 24 is daarom ontstaan. De visie van Soa Test 24 is om mensen niet te lang met soa´s te laten rondlopen wanneer dit niet nodig is en ernstige, soms blijvende aandoeningen te voorkomen. Het screenen op de meest veelvoorkomende geslachtsziekten moet daarom laagdrempelig zijn. De missie van Soa Test 24 is dan ook het verkopen van betaalbare, voor 96,8% betrouwbare soa testen voor de soa´s herpes, chlamydia, gonorroe en syfilis, op een discrete manier. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen een eerste indruk krijgen van de kans dat ze een soa hebben. Zonder dat het zichtbaar is.

Soa informatie

Soa Test 24 heeft de ambitie om een betrouwbare leverancier van online soa testen te worden en op deze manier het testen op soa´s gemakkelijker en sneller te maken. Daarnaast wil Soa Test 24 mensen informeren over het risico van het krijgen van een soa. Om 100% zekerheid te krijgen is een bezoek aan de huisarts of GGD altijd noodzakelijk. Op de website staat daarom informatie en er is een chatfunctie om vragen te stellen. Wil jij jouw ervaring met een product van Soa Test 24 delen dan kan dat met de review optie.