Help! Soa na je vakantie

soa na carnaval
Een soa na carnaval
oktober 22, 2017
heb ik een soa
Heb ik een soa?
oktober 22, 2017

Help! Soa na je vakantie

Je loopt nog even je checklist na en ziet dat je achter alles een vinkje hebt gezet. Alles zit in de koffer of heb je in je rugzak gestopt. De vakantie kan beginnen! En wat heb je een zin!!! Na een tijd gewerkt te hebben mag het wel weer eens. Heerlijk met je vrienden naar het zonnige zuiden. Dit keer naar een andere badplaats. In ieder geval wel een plek waar ook discotheken zijn en andere leuke uitgaansgelegenheden. Daar waren jullie, via facebook, al wel achter gekomen. Een must voor een geslaagde vakantie. En, natuurlijk de zee en het strand. Je ziet het al helemaal voor je. Jij, op de vloedlijn met ondergaande zon en met je vrienden aan de cocktailbar.

Meer informatie over dit onderwerp lees je verder op de pagina...

Vergelijk SOA Testen en bestel ze anoniem:

Tip: verzending is 100% discreet: niemand ziet wat er in het pakketje zit. Je kunt je pakket thuis laten bezorgen, maar ook afhalen bij een DHL ServicePoint in de buurt. Kies bij het afrekenen dan voor "Afhalen" en maak je keuze waar je dit wilt doen.

AanbiederSOA TestPrijs 

Testalize.me
Bestel SOA test anoniem
Bestellen >
√ Test op chlamydia en gonorroe
√ Voor Vrouwen
√ Vaginale test
√ Uitslag binnen 48 uur
√ Inclusief behandeling!
√ Voor 23:30 uur besteld, morgen bezorgd
√ Discreet verpakt, past in brievenbus
√ Ook mogelijk om af te halen bij locatie naar keuze
€ 48,75
Bestel SOA test anoniem
of lees meer info

Testalize.me
Bestel SOA test anoniem
Bestellen >
√ Test op chlamydia en gonorroe
√ Voor Mannen
√ Urine test
√ Uitslag binnen 48 uur
√ Inclusief behandeling!
√ Voor 23:30 uur besteld, morgen bezorgd
√ Discreet verpakt, past in brievenbus
√ Ook mogelijk om af te halen bij locatie naar keuze
€ 44,50
Bestel SOA test anoniem
of lees meer info

Vakantie – andere omgeving, een andere ik!

De vliegreis ging goed en aangekomen in jullie hotel zoekt ieder zijn kamer op. Met twee vrienden op één kamer. Dat drukt de kosten. Houden we meer over om uit te geven. Toch? Pfff… het is hier wel erg warm. Even wennen. Vooral aan de temperatuur. Gelijk in de middag maar eerst even een terrasje pakken. Onder de parasol. Allemachtig, er zijn hier ook veel leuke meisjes. Had je al wel op gehoopt. Ook je vrienden kijken hun ogen uit en plots wordt het taalgebruik onderling enigszins aangepast. Wauw… Pfff… je krijgt het nog warmer dan je het al had. Het verloop laat zich raden. Herkenbaar voor velen. Jong en oud. Jongens en meisjes; mannen en vrouwen. Vakantie betekent een andere omgeving. Je hebt een ander ritme, je voelt je anders. Vrijer! Het is avontuur en ontdekken. Vooral ook jezelf ontdekken. Ontdekken, in relatie met anderen. Met nieuwe mensen. Mensen die zich ook vrij voelen. Het gaat als vanzelf. Vakantie – andere omgeving, een andere ik!

Terug in Nederland

De koffer heb je al weer uitgepakt en je kleren gewassen. Je bent nog behoorlijk moe. Van de vliegreis en van de vakantie. Op de terugreis had je met je vrienden al een avond geprikt om na te praten. Hmm … het plassen voelt anders. Ja, ook aan het thuiskomen moet je weer even wennen. Die droge en schorre keel zal wel komen van het vele bier drinken. Een paar dagen later voel je je niet veel beter en het valt je op dat je vaak naar de wc moet. Het plassen doet nu echt zeer. Het brand zelfs. Wat is er in godsnaam aan de hand?

Help! Ik heb een soa!

De gezellige avond met je vrienden zeg je maar af. Het gaat niet goed. Naar de huisarts en die concludeert al snel: ‘laten we je maar even op soa testen!’. ‘Wat?’. ‘Op Seksueel overdraagbare Aandoeningen’. En plotsklaps, ervaar je dat zonnige avontuur heel anders. Je voelt je misselijk en je schaamt je. Dat gezellig napraten hoeft even niet meer van jou. De testuitslag is: ‘Help! Ik heb een soa!’

Vakantie-checklist

Na deze ervaring zet je op de checklist voor de volgende vakantie:

· Condooms

· Soa zelf test