soa-test Groningen
september 30, 2017
soa-test Maastricht
september 30, 2017

Soa testen verkrijgbaar in Utrecht

In Utrecht zijn soa testen verkrijgbaar. Utrecht is centraal gelegen in ons land, vlakbij Amersfoort en Hilversum in de gelijknamige provincie. Vanuit deze plaats kun je eigenlijk overal wel gemakkelijk naar toe. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je in Utrecht soa testen kunt kopen. Er zijn verschillende soa’s. Herpes, Gonorroe, Syfilis en Chlamydia. Elk van deze soa heeft zijn eigen klachten. Als je denkt te weten welke soa je hebt opgelopen kun je alleen de test voor deze soa kopen. Maar als je geen idee hebt welke soa je hebt kun je ook het volledige pakket kopen die uit 4 testen bestaat. Ook kan het zijn dat je helemaal geen klachten hebt maar gewoon zekerheid wil. In dat geval kun je het beste het volledige pakket kopen. Zo wordt je direct op al deze 4 soa’s getest. Het is een eenvoudige test met een snelle werking. Wist je dat je lang niet altijd klachten hebt als je een soa hebt opgelopen?

Meer informatie over dit onderwerp lees je verder op de pagina...

Vergelijk SOA Testen en bestel ze anoniem:

Tip: verzending is 100% discreet: niemand ziet wat er in het pakketje zit. Je kunt je pakket thuis laten bezorgen, maar ook afhalen bij een DHL ServicePoint in de buurt. Kies bij het afrekenen dan voor "Afhalen" en maak je keuze waar je dit wilt doen.

AanbiederSOA TestPrijs 

Testalize.me
Bestel SOA test anoniem
Bestellen >
√ Test op chlamydia en gonorroe
√ Voor Vrouwen
√ Vaginale test
√ Uitslag binnen 48 uur
√ Inclusief behandeling!
√ Voor 23:30 uur besteld, morgen bezorgd
√ Discreet verpakt, past in brievenbus
√ Ook mogelijk om af te halen bij locatie naar keuze
€ 48,75
Bestel SOA test anoniem
of lees meer info

Testalize.me
Bestel SOA test anoniem
Bestellen >
√ Test op chlamydia en gonorroe
√ Voor Mannen
√ Urine test
√ Uitslag binnen 48 uur
√ Inclusief behandeling!
√ Voor 23:30 uur besteld, morgen bezorgd
√ Discreet verpakt, past in brievenbus
√ Ook mogelijk om af te halen bij locatie naar keuze
€ 44,50
Bestel SOA test anoniem
of lees meer info

Snelle soa testen in Utrecht te koop

Onze website heeft verschillende testen te koop. Je kan een test kopen per soa, maar je kunt ook een compleet pakket kopen, bestaande uit 4 testen, waarmee je direct getest wordt op alle bovengenoemde soa’s. Deze testen zijn direct leverbaar en kunnen de volgende dag al in huis zijn. Je kunt hele snelle soa testen kopen in Utrecht en omgeving. Ook de uitslag van de test is super snel. Je hoeft maar 10 minuten te wachten en je hebt antwoord. Je weet direct of je wel of geen soa hebt en deze moet laten behandelen. Je kunt kiezen om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in Utrecht. Je kunt het ophalen wanneer je maar wil of je laat het pakket thuis bezorgen op je eigen adres. De testen worden geleverd in een transparante doos, dus niemand zal herkennen wat er in zit.

Pijnloze soa test in Utrecht te koop

Een soa test in Utrecht kopen die niet pijnlijk is lijkt lastig. Maar bij onze testen hoef je geen bloed te prikken of iets anders pijnlijks te doen. Deze testen zijn urinetesten. het enige wat je nodig hebt is een beetje urine. Daarmee weet je al binnen 10 minuten of je een soa hebt opgelopen of niet. Er zit een gebruiksaanwijzing bij zodat je precies weet wat je moet doen en hoe de test werkt. De test werkt heel eenvoudig en kan zelf bij je thuis uitgevoerd worden. Er hoeft geen dokter bij te kijken. Pas als uit de test blijkt dat je een soa hebt opgelopen moet je deze laten behandelen, tot die tijd is een doktersbezoek niet nodig.

Utrecht heeft soa testen

In Utrecht kun je prima terecht voor soa testen zonder dat je naar een apotheek of huisarts hoeft te gaan. Als je vermoed dat je een soa hebt bestel je gemakkelijk een test via de website. De volgende dag kun je al testen of je een seksueel overdraagbare aandoening hebt of niet. Om helemaal zeker te zijn kies je voor het totaalpakket waarmee je kunt testen op 4 verschillende soa’s. Laat de test thuisbezorgen om haal hem zelf ergens anders op. Met deze soa testen hoef je geen pijnlijke onderzoeken te doen of bloed te prikken, slechts een beetje urine opvangen is het enige wat je hoeft te doen. Een snelle en gemakkelijke zelf test. Je blijft volledig anoniem. Alles zit in een nette verpakking en ook de betaling is geregistreerd onder een andere naam. Niemand in de omgeving van utrecht komt zo te weten dat jij een soa test hebt gekocht.