anonieme soa test
Waar kan ik een anonieme soa test bestellen?
juni 30, 2017
kans op een soa
Hoeveel kans maak ik op een soa?
juli 30, 2017

Soa test thuis doen

Vermoed jij, dat je een soa hebt, om wat voor reden dan ook, en je hebt het er liever met niemand over, dan kun je thuis een soa test uitvoeren. Een betrouwbare soa test kun je bij ons online bestellen, anoniem en eenvoudig, en je het op elk moment uitvoeren, wanneer het jou past. De uitslag heb je binnen 10 minuten.

Meer informatie over dit onderwerp lees je verder op de pagina...

Vergelijk SOA Testen en bestel ze anoniem:

Tip: verzending is 100% discreet: niemand ziet wat er in het pakketje zit. Je kunt je pakket thuis laten bezorgen, maar ook afhalen bij een DHL ServicePoint in de buurt. Kies bij het afrekenen dan voor "Afhalen" en maak je keuze waar je dit wilt doen.

AanbiederSOA TestPrijs 

Testalize.me
Bestel SOA test anoniem
Bestellen >
√ Test op chlamydia en gonorroe
√ Voor Vrouwen
√ Vaginale test
√ Uitslag binnen 48 uur
√ Inclusief behandeling!
√ Voor 23:30 uur besteld, morgen bezorgd
√ Discreet verpakt, past in brievenbus
√ Ook mogelijk om af te halen bij locatie naar keuze
€ 48,75
Bestel SOA test anoniem
of lees meer info

Testalize.me
Bestel SOA test anoniem
Bestellen >
√ Test op chlamydia en gonorroe
√ Voor Mannen
√ Urine test
√ Uitslag binnen 48 uur
√ Inclusief behandeling!
√ Voor 23:30 uur besteld, morgen bezorgd
√ Discreet verpakt, past in brievenbus
√ Ook mogelijk om af te halen bij locatie naar keuze
€ 44,50
Bestel SOA test anoniem
of lees meer info

Waarom zou jij een soa test doen?

Er kunnen diverse reden zijn, dat je je op een soa zou willen testen. Denk daarbij aan dat:

· Jullie, in een vaste relatie, willen weten dat beiden soa vrij zijn. Opdat jullie daarna onbezorgd zonder condoom kunnen vrijen.

· Jijzelf onveilig hebt gevreeën en je weet niet zeker dat jouw sexpartner vrij is van soa’s.

· Je symptomen hebt die duiden op een soa.

· Een ex-partner jou informeert, over dat hij/zij een soa heeft en dat jij mogelijk besmet bent.

Vermoeden van een soa

Dat je nu geen symptomen hebt, wil niet zeggen, dat je geen soa hebt. Alleen je twijfelt. En er is een reden voor die twijfel. Een reden die we hierboven al even opsomde. Maar om nu met alleen dat vermoeden, die twijfel, naar een huisarts te gaan of bij de GGD aan te kloppen? Nee, dat nu ook weer niet. Dat vind je lastig en wellicht bezwaarlijk. Dat je het niet fijn vindt om überhaupt tegen iemand te moeten zeggen dat jij twijfelt over een soa.

Je zou het liever eerst zelf even willen onderzoeken of je een soa hebt. Eerst zelf testen in je eigen omgeving. Gelukkig kan dat. En op die manier helpen wij je om jouw twijfel weg te nemen.

De online soa testen

Via onze website kun je verschillende testen bestellen. Elke test is bestemd om een soa aan te tonen. De soa’s die je kunt testen zijn Chlamydia, Gonorroe, Herpes en Syfilis. Weet je niet precies om welke soa het gaat, bestel dan het combipakket. Dit is een complete soa test, waarmee je op alle vier de soa’s test. Bij elk product vind je op onze website een uitgebreide beschrijving van de betreffende soa. Wat de kenmerken van de soa zijn, wat de symptomen zijn en wat het effect is als je de infectie met een soa niet goed behandelt. En ook, rekening houdende met de incubatietijd, wanneer je de test kunt uitvoeren.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is er volledig op gericht, dat jij anoniem blijft. Jij wilt er immers met niemand over praten. Niet praten over jouw twijfel, of je wel/geen soa hebt. Die twijfel is alleen van jouw. Dan wil je ook niet dat anderen zien of erachter komen dat jij een soa test hebt besteld. Zelfs jouw naasten niet. En daar heb je alle reden voor om dat te willen. Ook wij willen die reden niet weten. De soa test bestel je online via onze website. Als je voor 18.00 uur bestelt, dan is de bezorging de volgende dag. Je kunt ervoor kiezen het pakket te laten bezorgen bij je thuis, of bij een afhaalpunt. De soa test is zo verpakt, dat niemand kan zien wat in het pakket zit. Er zijn verschillende manieren om digitaal te betalen. Voor alle geldt, dat er geen bedrijfsnaam op het bankafschrift vermeld zal zijn. Hieruit kunnen anderen niet afleiden dat je bij Soatest24 een soa test hebt besteld.

Soa test thuis uitvoeren

Wanneer jij de bestelde soa test hebt ontvangen, kun je de test gaan uitvoeren. Een duidelijke gebruiksaanwijzing zit in het pakket en helpt met het doen van de test. Rekening houdende met de incubatietijd, kun je de test uitvoeren wanneer het jou goed uitkomt.

Alles wat je nodig hebt voor de test zit in het pakket. De test zelf is op basis van urine.

Wanneer je de test hebt uitgevoerd, heb je binnen 10 minuten de uitslag.

Heb je nog vragen?

Hoe eenvoudig de test ook mag zijn, het onderwerp soa kan voor jou best complex en aangrijpend zijn. Het kan veel vragen bij je oproepen. Heb je vragen of is er iets voor jou niet duidelijk, dan helpen we je. Op onze website vind je de contactpagina. Via deze contactpagina kun je op elk moment een bericht naar ons sturen. Op werkdagen zullen we je dan antwoord geven. Daarnaast is er de mogelijkheid om (alleen op werkdagen) met ons live te chatten. Dat kan via onze website. Het chatten kun je anoniem doen.

Naar de huisarts

Wanneer de uitslag van een soa test positief is, dan betekent dat dat je een soa hebt. Dat je geïnfecteerd bent. Ook al merk je daar misschien op dit moment nog niets van. Je kunt drager zijn, zonder symptomen te hebben. Uiteraard is dat een reden voor je om je huisarts te bezoeken en met hem/haar te overleggen wat voor jou de beste behandeling is.